Plátky hovězího roštěnce servírované se šunkovými kornouty plněnými orestovanými žampióny.
Ingredience:
600 g | hovězího roštěnce |
180 g | žampionů |
160 g | šunky |
2 lžíce | kečupu |
1 lžíce | worcesterské omáčky |
citrón | |
mletý pepř | |
sůl | |
olej |
Postup:
1. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme
2. K plátkům masa vložíme kornouty ze šunky naplněné dopředu orestovanými žampiony
3. Obsah pánvičky zastříkneme kečupem, worcesterskou omáčkou a dusíme do změknutí masa
4. Na talířích maso doplníme kornoutem s houbami a zdobíme citrónem.
Podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.
Poznámka:Výpek můžeme nastavit malým množstvím vody.