REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Roštěnky se šunkovými kornouty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky hovězího roštěnce servírované se šunkovými kornouty plněnými orestovanými žampióny.


Ingredience:
600 ghovězího roštěnce
180 gžampionů
160 gšunky
2 lžícekečupu
1 lžíceworcesterské omáčky
citrón
mletý pepř
sůl
olej

Postup:

1. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme
2. K plátkům masa vložíme kornouty ze šunky naplněné dopředu orestovanými žampiony
3. Obsah pánvičky zastříkneme kečupem, worcesterskou omáčkou a dusíme do změknutí masa
4. Na talířích maso doplníme kornoutem s houbami a zdobíme citrónem.

Doporučení:

Podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.

Poznámka:

Výpek můžeme nastavit malým množstvím vody.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy