REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Římská čočka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Čočka vařená s rajský protlakem a kořením.


Ingredience:
300 gčočky
1 ksrajského protlaku
1 kscibule
kečup
oregano
tymián
pepř
sůl

Postup:

1. Čočku si přes noc namočíme a ve stejné vodě ji druhý den uvaříme doměkka
2. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku
3. K cibulce přidáme protlak, tymián, pepř, oregano a prohřejeme
4. Vmícháme uvařenou čočku a podle potřeby přilijeme vodu z čočky na potřebnou konzistenci, osolíme, můžeme dochutit kečupem.

Doporučení:

Podáváme s chlebem nebo topinkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy