REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Restovaná růžičková kapusta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý recept na chutnou přílohu z růžičkové kapusty.


Ingredience:
500 grůžičkové kapusty
2 lžícerostlinného oleje
2 lžícesójové omáčky
2 lžičkylískových oříšku nastrouhaných nahrubo
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Olej rozpálíme a smícháme se sójovou omáčkou
2. Ve vroucí směsi orestujeme rozebranou a jemně nakrájenou kapustu
3. Za stálého míchání restujeme 3-4 minuty, mírně osolíme a dochutíme pepřem
4. Kapustu servírujeme posypanou nastrouhanými lískovými oříšky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy