REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ředkvičková pomazánka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka z ředkviček, jarní cibulky, křenu a tvarohu.


Ingredience:
Pro 2 osoby:
250 gpolotučného tvarohu
2 svazkyředkviček
1 svazekjarní cibulky
kousek čerstvého křenu (2-4 cm dlouhý)
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Ředkvičky omyjeme, odřízneme z nich konce i lístky, nastrouháme na hrubo, dobře vymačkáme a přebytečnou vodu slijeme
2. Dobře omyjeme jarní cibulky a na drobno nasekáme i s natí
3. Křen oloupeme a na jemno nastrouháme
4. Zeleninu dáme do mísy, přidáme polotučný tvaroh, vše dobře promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.

Doporučení:

Podáváme s bílým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy