REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ražniči se zeleninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na jehle napíchané kousky libového masa z plecka, slaniny, papriky, rajčat a hub, opečené v pánvi na rozpáleném oleji.


Ingredience:
120 gslaniny
100 glibového masa z plecka
4 kshříbky
4 ksmenší tvrdá rajčata
4 kspaprik
2 ksbílku
2 ksvelké papriky
2 kscibule
olej

Postup:

1. Odleželé, mírně naklepané kostky masa potřené olejem napichujeme na špejle nebo jehly na grilování s cibulí, paprikou, houbami, slaninou a rajčaty
2. Ražničí osolíme, posypeme červenou paprikou a potřeme rozšlehaným bílkem
3. Ihned opékáme na pánvi ve vroucím oleji ze všech stran.

Doporučení:

Ražničí servírujeme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy