REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ravioli v rajčatové omáčce II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Masem plněné ravioli uvařené doměkka, servírované přelité rajčatovou omáčkou a ozdobené bazalkou.


Ingredience:
400 graviol plněnýh masem
400 gloupaných rajčat v plechovce
2 lžíceolivového oleje
1 lžícenasekaného oregana
1 lžícevegety
1 lžícecukru
3 ksstroužků česneku
1 kscibule
snítka čerstvé bazalky
voda
sůl

Postup:

1. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, oloupané stroužky česneku nasekáme nahrubo, pak vše krátce orestujeme na rozehřátém oleji, přidáme překrájená rajčata z plechovky a dusíme asi 10 minut
2. Připravenou omáčku dochutíme vegetou, nadrobno nasekaným oreganem, cukrem, solí a už jen krátce vše provaříme
3. Mezitím uvaříme ravioli ve vroucí osolené vodě doměkka (podle návodu), hotové scedíme, necháme okapat, rozdělíme na talíře, přelijeme rajčatovou omáčkou a ozdobíme lístky bazalky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy