REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ravioli s rajčatovou omáčkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařené ravioly smíchané s podušenými rajčaty.


Ingredience:
500 gměkkých rajčat
400 graviol
50 gnastrouhaného parmazánu nebo jiného tvrdého sýra
2 ksstroužky česneku
2 lžíceolivového oleje
hrst petrželky
oregano
sůl
voda na uvaření těstovin

Postup:

1. Prolisovaný česnek osmahneme na oleji
2. Přidáme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata a oregano, mírně osolíme a dusíme, dokud rajčata nezměknou
3. Ravioli uvaříme doměkka dle návodu na obalu, pak je propláchnuté vmícháme do omáčky
4. Přisypeme nasekanou petrželku a ještě krátce prohřejeme
5. Připravené těstoviny na talíři zdobíme nastrouhaným tvrdým sýrem.

Poznámka:

Takto můžeme upravit i tortellini nebo agnolotti.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy