REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rančerská polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka z červených fazolí, klobásy a dalších ingrediencí.


Ingredience:
150 gpikantní klobásy
100 ganglické slaniny
100 mlkečupu
1 lžičkamleté papriky
1 lžičkamexického koření
1 lžičkasádla
3 dlrajčatového pyré
4 ksstroužků česneku
1 kscibule
1 ksplechovky červených fazolí
hladká mouka
nasekané bylinky (petrželka, oregano)
sůl

Postup:

1. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme oloupanou na drobno nakrájenou cibuli, oloupané na plátky nakrájené stroužky česneku, na kolečka nakrájenou klobásu, orestujeme, posypeme mletou paprikou a promícháme
2. Do základu vmícháme červené fazole, kečup, rajčatové pyré, koření, sůl a chvíli vše povaříme, pak zahustíme připravenou jíškou ze sádla a hladké mouky
3. Hustou polévku posypeme na drobno nasekanými bylinkami a podáváme například s tortillou nebo čerstvým pečivem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy