REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rajčata po valašsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vydlabaná rajčata naplněná orestovanou cibulkou smíchanou s kostičkami okurky.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
150 grajčat
60 gcibule
40 gsladkokyselé okurky
citrónová šťáva
zelená petrželka
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Na kolečka pokrájenou cibuli na sucho opražíme dozlatova
2. Opraženou cibuli zakápneme citrónovou šťávou
3. Vydlabaná rajčata osolíme, okořeníme pepřem, naplníme opraženou cibulí promíchanou s kostičkami sterilované okurky
4. Plněná rajčata zdobíme posekanou petrželkou.

Poznámka:

Hodnota dvou porcí je 391 kJ.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy