REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Přírodní hovězí roštěná

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky nízkého roštěnce opečené na oleji, podušené ve vývaru doměkka.


Ingredience:
500-600 gnízkého roštěnce
50 gtuku
20 ghladké mouky
1 kscibule
vývar z kostí
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na 4 plátky, zlehka je naklepeme, okraje nařízneme, opepříme, poprášíme moukou a prudce osmahneme na rozpáleném tuku z obou stran
2. Opečené roštěnky vyndáme a uchováme v teple
3. Na stejném tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme opečené maso, podlijeme vývarem, osolíme a za občasného míchání dusíme doměkka.

Doporučení:

Podáváme s vařenými nebo opečenými brambory a zeleninovou oblohou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy