REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pracny z tatranek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pracny z tatranek, másla a dalších ingrediencí upečené v troubě, obalené v moučkovém cukru.


Ingredience:
260 ghladké mouky
200 gmargarínu
50 gtuku 100 %
3 ksoříškové tatranky
3 kstlučené hřebíčky
1 ksvejce
1 ksbalíček vanilkového cukru
1/4 balíčkupečivového prášku
2 lžícekakaa
1/2 lžičkyskořice
Na obalení:
120 gmoučkového cukru

Postup:

1. Tatranky a tuk nastrouháme, s ostatními surovinami vypracujeme těsto
2. Hotové těsto vtlačujeme do tukem vymazaných formiček
3. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15-20 minut
4. Hotové cukroví ihned vyklepneme z formiček a obalíme v moučkovém cukru.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy