REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka z vařeného hovězího masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z pomletého uvařeného hovězího masa, kečupu, hořčice, sterilovaných okurek a dalších ingrediencí připravená chutná masová pomazánka.


Ingredience:
200 gvařeného hovězího masa
2 kssladkokyselé okurky
1 kscibule
1 lžícehořčice
1 lžícekečupu
1 lžícesádla
1/2 dlvývaru
pepř
sůl

Postup:

1. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli
2. Přidáme umleté maso, podlijeme vývarem, chvíli povaříme, pak necháme vychladnout
3. Do vychladlé masové směsi zamícháme hořčici, kečup a usekané okurky
4. Nakonec pomazánku osolíme, dochutíme pepřem a ještě promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy