REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka z tresčích jater

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tresčí játra zamíchaná do našlehaného másla spolu s cibulí a natvrdo uvařeným vejcem.


Ingredience:
100 gmásla
70-80 gtresčích jater
2 ksnatvrdo uvařená vejce
1 kscitrónu
1 ksmenší cibule
pažirka nebo pórek
sůl

Postup:

1. Povolené máslo ušleháme do pěny
2. Přidáme tresčí játra a na jemno nakrájenou cibuli
3. Vše promícháme a postupně přidáme nastrouhaná vejce, pomazánku nezapomeneme osolit
4. Zdobíme pažitkou nebo pórkem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy