REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka z ementálu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Žervé ušlehané s majonézou, smíchané s nastrouhaným ementálem a dalšími ingrediencemi.


Ingredience:
150 gstrouhaného ementálu
100 gmajonézy
2 ksvajec uvařených natvrdo
2 ksrajčat
1 ksžervé
1 kspapriky
1 kscibule
mletá červená peprika
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Žervé ušleháme s majonézou
2. Přidáme nastrouhaný sýr, usekaná vejce, oloupaná a nadrobno nakrájená rajčata, nadrobno nakrájenou papriku, oloupanou a na jemno nasekanou cibuli
3. Osolíme, okořeníme pepřem, ochutíme mletou paprikou
4. Dobře promícháme a necháme v lednici odležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy