REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Polévka z mletého masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchá polévka z mletého hovězího masa, kořenové zeleniny, kostky masoxu a dalších ingrediencí.


Ingredience:
300 gmletého hovězího masa
100 gkořenové zeleniny včetně cibule (petržel, mrkev, celer)
1 kskostky masoxu
1/2 kscibule
1 lžícemásla
1,25 lvody
zelený petrželka
sůl

Postup:

1. Mleté maso nejdříve zalijeme menším množstvím studené vody a vidličkou je rozmačkáme, aby se ve vodě od sebe oddělilo
2. Dolijeme další vodu, přidáme na másle orestovanou, na kostičky pokrájenou, kořenovou zeleninu a cibuli
3. Přidáme kostku masoxu, osolíme a vaříme cca 10-15 minut
4. Hotovou polévku dochutíme nasekanou čerstvou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy