REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Polévka z červené řepy II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka z povařené řepy, kuřecího vývaru, libečku a cibule, servírovaná ochucená bílým jogurtem.


Ingredience:
200 gčervené řepy
1 kscibule
1 lkuřecího vývaru
bílý jogurt
libeček
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Na oleji osmahneme cibuli a přidáme nastrouhanou červenou řepu, zalijeme kuřecím vývarem a povaříme
2. Až je řepa měkká, ochutíme ji solí, pepřem, usekaným libečkem 3. Jako vložku do polévky použijeme nejlépe vaječnou sedlinu pokrájenou na čtverečky, na talíři jednotlivé porce ozdobíme kopečkem bílého jogurtu.

Doporučení:

Recept na vaječnou sedlinu najdete zde: Vaječná sedlina IV.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy