REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Polévka á-la Brazil

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka z hovězího a kuřecího masa.


Ingredience:
200 ghovězího masa (svíčková, hovězí zadní)
200 gkuřecích nožek (vykostěné)
150 g sterilovaného hrášku
4 ksstroužků česneku
2 ksrajských jablíček
1 kscibule
1 lvody
vegeta,pepř,petržel
olej na smažení

Postup:

1. Do hrnce kápneme olej
2. Na kousky nakrájíme hovězí i kuřecí maso
3. Hovězí maso vložíme do rozpáleného oleje a zprudka orestujeme, přidáme kuřecí a orestujeme ho také
4. Přidáme na kousky nakrájenou cibuli a necháme ji zrůžovět
5. Mírně podlijeme vodou a přidáme na kousky nakrájená rajská jablíčka, osolíme vegetou a přidáme pepř a hrášek
6. Přidáme zbytek vody a vaříme dokud hovězí maso nezměkne, nakonec vhodíme rozlisovaný česnek
7. Polévku podáváme zásadně horkou.

Doporučení:

– Do polévky můžeme přidat trochu sójové omáčky a výborné jsou i žampióny, které přidáme ve fázi 5.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy