REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pochoutková kuřecí játra

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Játra opečená a potom podušená na cibulovém základě, podlitá černým pivem.


Ingredience:
600 gdrůbežích jater (krůtích)
150 mlčerného piva
2 lžícehladké mouky
4 kscibule
worcesterová omáčka
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Očištěná kuřecí (krůtí) játra dobře omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky, opepříme a promícháme s hladkou moukou
2. Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět oloupané, na drobno nakrájené cibule, přidáme játra a krátce ze všech stran opečeme
3. Pak vše podlijeme černým pivem a vydusíme doměkka
4. Nakonec dochutíme worcesterovou omáčkou, solí a ihned podáváme.

Doporučení:

Servírujeme s vařenými bramborami nebo i s chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy