Sendvič plněný uzeným masem, šunkou, sýrem, paprikami …
Ingredience:
1 ks | sendviče |
1 ks | cibule |
1 ks | červené papriky |
1 ks | zelené papriky |
2 ks | kyselé okurky |
2 ks | natvrdo vařených vajec |
130 g | rostlinného másla |
100 g | uzeného masa |
100 g | tvrdého sýra |
100 g | šunky |
3 lžičky | sardelové pasty |
2 lžičky | dijonské hořčice |
sůl |
Postup:
1. Konce sendviče odřežeme a vybereme střídku (část si necháme na případné zahuštění náplně)
2. Změklé máslo ochutíme sardelovou pastou i dijonskou hořčicí a promícháme
3. Pak přidáme na drobno nakrájená vejce, oloupanou na jemno nakrájenou cibuli, na kostky nakrájenou šunku i uzené maso, na hrubo nastrouhaný sýr, na drobno nakrájené okurky, očištěné na kostičky nakrájené papriky, vše dobře smícháme a podle chuti osolíme (pokud je náplň řídká, přidáme střídku ze sendviče)
4. Sendvič postavíme na výšku, naplníme připravenou směsí, kterou dobře stlačíme, zabalíme do alobalu a dáme na 1 hodinu do ledničky vychladit, před podáváním nakrájíme.
Plněné chlebíčkové řezy z toustového chleba
Plněný žitný chléb s grilovanou zeleninou nebo trhaným masem