REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněné uzené maso

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky uzeného masa plněné náplní ze sýra, vařených vajec a petrželky, pečené s cibulí doměkka.


Ingredience:
4 kssilnějších plátků uzeného masa
1 kscibule
mletý pepř
kmín
voda
Na náplň:
2 ksvařených vajec
1 ksplátku balkánského sýra
petrželová nať

Postup:

1. Do misky dáme na drobno nasekaná vařená vajíčka, na jemno nasekanou petrželovou nať, rozdrobený balkánský sýr a vše dobře promícháme
2. Do plátků masa ostrým nožem prořízneme kapsu, naplníme ji připravenou náplní, pak maso sešijeme nebo spíchneme jehlou
3. Osolíme, opepříme, okmínujeme a vložíme do pekáčku
4. Nakonec přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, mírně podlijeme vodou a za občasného podlévání pečeme zvolna doměkka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy