REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněná krkovice pečená v alobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Mírně naklepané plátky krkovice potřené hořčicí, obložené slaninou, cibulí a klobásou, svinuté zabalené do alobalu a upečené v troubě doměkka.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksplátky prorostlé krkovičky
2 kscibule
2 ksmenší klobásy (ostravská)
100 ganglické slaniny
plnotučná hořčice
olej
pepř
sůl

Postup:

1. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí
2. Na každý plátek položíme anglickou slaninu, cibuli a klobásu, maso svineme a dáme do alobalu, který jsme potřeli olejem
3. Pečeme zvolna hodinu, ke konci alobal otevřeme, přidáme teplotu a dopékáme 10 minut na plný výkon.

Doporučení:

Vhodnou přílohou jsou například brambory v soli, zelný salát a přidal jsem i fermentované černé olivy.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autor fotografie i textu: Tomáš Mika

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy