REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pirátské oko

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové kapsy s náplní rajčete, česneku a sardelových řezů.


Ingredience:
Na 5 porcí:
5 ksplátků vepřové kotlety
5 ksstroužků česneku
5 ksplátků rajčete
5 kslistů máty (libečku)
70 goleje
50 gsardelových řezů
nebo oček
máslo
pepř
sůl

Postup:

1. Silnější kotlety jemně naklepeme a podélně nařízneme
2. Do vzniklé kapsy vložíme sardelový řez, nasekaný stroužek česneku, plátek rajčete, lístek nebo dva máty, osolíme a opepříme
3. Maso uzavřeme párátkem a orestujeme po obou stranách na horkém oleji
4. Výpek zjemníme máslem a při podávání jím přelijeme maso.

Doporučení:

– Příloha: Vařené nebo opečené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy