REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní salámová pomazánka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Žervé ušlehané s máslem, smetanou a hořčicí, smíchané s nadrobno nakrájeným salámem, okurkou, vejcem a zeleninou.


Ingredience:
100 gměkkého salámu
100 gmíchané sterilované zeleniny
50 gmásla
2 balenížervé
2 ksvajec uvařených natvrdo
1 kssladkokyselé okurky
2 lžícesmetany
1 lžícehořčice
pepř
sůl

Postup:

1. Žervé ušleháme s máslem, smetanou a hořčicí
2. Přidáme nadrobno nakrájený salám, nasekanou okurku a vejce, zeleninu
3. Osolíme, okořeníme pepřem a promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy