Hermelín rozmixovaný spolu s dalšími ingrediencemi, dochucený pivem a zakysanou smetanou.
Ingredience:
1 ks | hermelínu |
1 ks | feferonky |
100-120 g | měkkého salámu |
2-3 lžíce | černého piva |
na spojení zakysaná smetana podle potřeby | |
špetka sladké a pálivé mleté papriky | |
kousek másla | |
pažitka | |
sůl |
Postup:
1. Hermelín pokrájíme, spolu se salámem, máslem a feferonkou vložíme do mixéru a rozmixujeme na hrubší kaši
2. Přidáme obě sypké papriky, zalijeme pivem (nesmíme to příliš naředit, takže raději postupně a vmíchávat) a necháme hodinu odstát
3. Poté spojíme zakysanou smetanou, osolíme a vmícháme nasekanou pažitku.
Lepší je pomazánku nechat uležet!
Poznámka:Zdroj: V kuchyni vždy otevřeno. Další recepty najdete také na blogu: V kuchyni vždy otevřeno ….