REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní pivní pomazánka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hermelín rozmixovaný spolu s dalšími ingrediencemi, dochucený pivem a zakysanou smetanou.


Ingredience:
1 kshermelínu
1 ksfeferonky
100-120 gměkkého salámu
2-3 lžícečerného piva
na spojení zakysaná smetana podle potřeby
špetka sladké a pálivé mleté papriky
kousek másla
pažitka
sůl

Postup:

1. Hermelín pokrájíme, spolu se salámem, máslem a feferonkou vložíme do mixéru a rozmixujeme na hrubší kaši
2. Přidáme obě sypké papriky, zalijeme pivem (nesmíme to příliš naředit, takže raději postupně a vmíchávat) a necháme hodinu odstát
3. Poté spojíme zakysanou smetanou, osolíme a vmícháme nasekanou pažitku.

Doporučení:

Lepší je pomazánku nechat uležet!

Poznámka:

Zdroj: V kuchyni vždy otevřeno. Další recepty najdete také na blogu: V kuchyni vždy otevřeno ….

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy