Tortilly plněné kuřecí směsí, fazolemi, sýrem, cibulí a zakysanou smetanou, zarolované.
Ingredience:
12 ks | tortill |
Na kuřecí směs: | |
900 g | kuřecího masa |
185 g | sterilovaných rajčat |
185 g | česnekové omáčky |
1/2 lžičky | mletého chilli |
Na oblohu: | |
1/2 šálku | zakysané smetany |
400 g | konzervovaných fazolí |
340 g | strouhaného čedaru |
2 ks | cibule |
Postup:
1. Na rozehřátém oleji orestujeme oloupanou na drobno nakrájenou cibuli a oloupaný, utřený stroužek česneku
2. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené maso a za stálého míchání opečeme dozlatova
3. Pak přimícháme česnekovou omáčku, sekaná rajčata, mleté chilli a vše necháme cca 15 minut dusit
4. Tortilly ohřejeme a poklademe kuřecí směsí, fazolemi, strouhaným sýrem, zakysanou smetanou, oloupanými, na plátky nakrájenými cibulemi a zarolujeme nebo každého strávníka necháme, ať si připraví své vlastní burrito.
Česnekovou omáčku dostaneme koupit pod názvem Garlic Sauce v supermarketech.