REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní fazole s klobásou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kolečka pikantní klobásy ve fazolové směsi se slaninou, cibulí, mrkví a česnekem. Podávané s oblíbeným pečivem.


Ingredience:
Pro čtyři osoby:
3 ksvětších nožiček ostré klobásy
2 kskonzervy pikantních červených fazolí
2 ksstroužku česneku
2 kscibule
1 ksmenší mrkve
250 mlpálivého kečupu
100 gslaniny
1 lžičkacukru
chilli paprička
tymián
sádlo
pepř
sůl

Postup:

1. Na sádle zpěníme cibuli, pak přidáme slaninu, lžičku cukru a nakrájené klobásy
2. Vše opékáme
3. Když kolečka dostanou pěknou barvu, přidáme mrkev nakrájenou na malé kousky, nasekaný česnek, kečup
4. Dochutíme solí, pepřem a tymiánem
5. Dusíme čtvrt hodiny a na závěr přidáme červené fazole zbavené tekutiny
6. Potom dusíme ještě pět minut.

Doporučení:

Podáváme s čerstvým chlebem.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autor fotografie i textu: Tomáš Mika.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy