REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Perníková rajská

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rajská omáčka z konzervovaného rajčatového pyré, karamelu, skořice a hřebíčků.


Ingredience:
2 kskrabice rajčatového pyré
5 kshřebíčků
6 lžickrystalového cukru
1 kstyčinky skořice
1-2 hrstiperníku na strouhání

Postup:

1. tak 5 lžic cukru nasypeme do hrnce, rozehřejeme na karamel
2. Rajčatový pyré v krabici nalijeme ke karamelu, přidáme tyčinku skořice a pět hřebíčků, chvíli vše povaříme
3. Nakonec do hrnce nadrobíme perník na strouhání, vaříme dalších 10 minut
4. Koření vytáhneme a tyčovým mixérem důkladně vše rozmixujeme.

Poznámka:

Foto: Naďa Indruchová

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy