REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pepřovo-citronová sůl

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Mořská sůl ochucená nastrouhanou pomerančovou kůrou, zeleným pepřem a olivovým olejem. Tato pepřovo-citronová sůl je vhodná na dochucování pečených pokrmů.


Ingredience:
2 lžícena jemno nastrouhané citronové kůry
1 lžíceolivového oleje
45 gzeleného pepře
40 gmořské soli

Postup:

1. Mořskou sůl, na jemno nastrouhanou citronovou kůru a zelený pepř rozdrtíme v hmoždíři
2. Smícháme s olivovým olejem.

Doporučení:

Pokud chceme jen sypkou směs, olivový olej můžeme vynechat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy