REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Penne s uzenou treskou a kysanou smetanou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlý letní recept na těstoviny s omáčkou z drcené tresky, zakysané smetany, citronové šťávy a mletého pepře.


Ingredience:
500 gtěstovin
150 guzené tresky (drcená)
300 ghusté kysané smetany (16% tuku)
citrnovová šťáva
mletý pepř

Postup:

1. Těstoviny uvaříme podle návodu
2. Tresku scedíme od přebytečného oleje, který již nepoužijeme
3. Maso smícháme s kysanou smetanou
4. Přidáme pepř a citronovou šťávu
5. Touto studenou omáčkou přelijeme těstoviny
6. Ihned podáváme.

Doporučení:

Kdo chce, přidá do omáčky sekaný kopr nebo petrželovou nať.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy