REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pekelníkova kotleta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Minutkově na pánvi na oleji připravené plátky kotlety, ochucené dijonskou hořčicí, stroužky česneku, worcestrem …, servírované s čerstvým chlebem.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 kskotlety
3 ksstroužky česneku
2 ksjarní cibulky
pálivé beraní rohy
dijonská hořčice
hladká mouka
chilli pasta
worchester
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Kotlety naklepeme, opepříme hrubě mletým pepřem, potřeme chilli pastou a hořčicí, osolíme a posypeme hladkou moukou
2. Opečeme zprudka na oleji 3 minuty z jedné strany, otočíme, přidáme cibulku, rohy, česnek, worchester, přikryjeme, ztlumíme plamen a necháme sedm minut dojít
3. Podáváme s chlebem.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autor fotografie i textu: Tomáš Mika

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy