REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečené bylinkové brambory

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zámecké brambory opečené v troubě ve slupce.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
12 kszámeckých brambor (malé brambory)
2 lžíceolivového olej
čerstvý mletý pepř
rozmarýn
sůl
voda na uvaření brambor
pečící paprír do trouby

Postup:

1. Dobře omyté brambory vaříme i se slupkou 10 minut
2. Osušíme je, rozložíme na pečící papír a každou zmáčkneme, aby slupka pukla
3. Brambory pokapeme olivovým olejem, osolíme a okořeníme nejlépe čerstvě umletým pepřem
4. Dáme na 20 minut zapéct do trouby vyhřáté na 180 °C
5. Jednotlivé porce servírujeme ozdobené snítky rozmarýnu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy