REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečená vinná klobása

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlý a chutný pokrm, jedna z variant úpravy vinné klobásy.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
800 gvinné klobásy
hladká mouka na obalení
špejle
olej

Postup:

1. Vinnou klobásu stočíme do jednotlivých šneků a přes příč propíchneme špejlemi
2. Zavinuté klobásy obalíme v hladké mouce a vyskládáme je do pekáče s rozehřátým olejem
3. V troubě všechny porce pak upečeme, při teplotě kolem 190 °C, po obou stranách, dorůžova.

Doporučení:

Podáváme nejlépe s bramborovou kaší a kompotem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy