REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečená krkovička s pikantní zeleninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlý a přitom chutný oběd či večeře může být hotový za chvilku, a přitom si dopřejete pořádné jídlo. Zkuste a uvidíte.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
2 ksplátky vepřové krkovice
1 sklenicePikantka pod masíčko
2 lžíceoleje
pepř
sůl

Postup:
  1. Plátky krkovice naklepejte a vetřete do nich sůl a pepř
  2. Na pánvi rozpalte olej a maso opečte z obou stran 5 minut na každé straně
  3. Vyndejte stranou na talíř a do pánve k výpeku nalijte pikantku, nechte prohřát
  4. Na talíři maso přelijte zeleninovou omáčkou a podávejte například s rýží.
Poznámka:

Pikantka pod masíčko je zeleninová směs v kořeněném sladkokyselém nálevu od Hamé.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy