REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečená jablíčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Menší jablka upečená doměkka, servírovaná zdobená rybízovou zavařeninou.


Ingredience:
několik menších jablek
3 lžícevody
1 lžícemásla
vanilkový cukr
rybízová zavařenina

Postup:

1. Menší očištěná jablka srovnáme stopkou vzhůru na pekáč
2. Podlijeme je vodou a přidáme lžičku másla, pocukrujeme je vanilkovým cukrem
3. Upečeme je v troubě vyhřáté na 180-190 °C doměkka
4. Porce na talířích pocukrujeme a vršek každého jablíčka ozdobíme rybízovou zavařeninou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy