REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pavézky s paštikou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky bílé veky potřené paštikou, namočené v mléce a obalené ve strouhance, usmažené dozlatova, servírované například s dušenou zeleninou.


Ingredience:
8 ksplátků bílé veky
1 konzervajátrové paštiky
trochu mléka
strouhanka
olej

Postup:

1. Tenké plátky veky namažeme paštikou
2. Pak vždy dva spolu přitiskneme, omočíme v mléce a obalíme v jemné strouhance
3. Ihned smažíme v rozpáleném tuku z obou stran dozlatova
4. Teplé, chřupavé pavézky servírujeme k podušené zelenině, například k mrkvi s hráškem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy