REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Papriková šťáva

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlá omáčka z rouškvařené slaniny, vývaru, cibule a česneku.


Ingredience:
Asi na 1/4 litru:
60 gcibule
50 gslaniny
20 gsladké mleté papriky
1/4 lvývaru
1 ksstroužek česneku
sůl

Postup:

1. V hrnci rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, očištěný, utřený česnek
2. Trochu vše osmahneme a odstavíme z plotny
3. Po prochladnutí vmícháme mletou papriku, zalijeme vývarem, osolíme a ještě krátce povaříme.

Doporučení:

Příloha: Párky, pečené špekáčky apod.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy