REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Palačinky s mletým masem a hlávkovým zelím

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Mleté vepřové maso dušené na cibuli a slanině spolu s nasekaným čerstvým zelím. Zabalené do palačinek.


Ingredience:
500 gmletého vepřového masa
250 ghlávkového zelí
150 ganglické slaniny
12 kshotových palačinek
mletá paprika
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Na oleji osmahneme cibulku a slaninu, když zezlátnou, přidáme maso
2. Opepříme, osolíme a promícháme
3. Když maso zesvětlá, přidáme nasekané čerstvé zelí
4. Dusíme do měkka pod pokličkou
5. Ke konci dochutíme mletou paprikou
6. Směsí plníme ještě teplé palačinky a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy