REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ovocný salát se šlehačkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ovocný salát připravený z vodního melounu, jahod a kiwi, zdobený šlehačkou.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
500 gmelounu
200 gjahod
200 mlsmetany ke šlehání
2-3 kskiwi
lístky meduňky a máty na ozdobu

Postup:

1. Dužinu melounu vykrojíme ze slupek a nakrájíme ji na větší kousky
2. Oloupané kiwi nakrájíme na plátky, očištěné jahody na čtvrtky
3. Ovoce opatrně promícháme a dáme do ledničky vychladit
4. Smetanu vyšleháme do tuha a naplníme ji do zdobícího sáčku
5. Salát rozdělíme na 4 talířky, zdobíme šlehačkou, lístečky meduňky a máty.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy