REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ostrý vepřový guláš

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dušené kostky masa doměkka na cibulovém základě s rajčaty a vývarem, s přidáním fazolek, kukuřice, koření a červených fazolí.


Ingredience:
500 gvepřového plece
200 gmražených fazolek
200 gsterilované kukuřice
3 lžíceolivového oleje
1 lžícemleté sladké papriky
3 ksstroužků česneku
2 kscibule
1 kskonzrvy sekaných rajčat
1 kskonzervy červených fazolí ve slaném nálevu
1 kssvazku jarní cibulky
1 lmasového vývaru
chilli koření
mletý pepř
sůl

Postup:

1. V hrnci na rozehřátém olivovém oleji necháme zeskovatět oloupané na drobno nakrájené cibule, přidáme očištěné na kostky velikosti sousta nakrájené maso, ze všech stran opečeme a zlehka osolíme
2. Pak vmícháme mletou papriku, zalijeme sekanými rajčaty i masovým vývarem a zvolna dusíme doměkka
3. Potom k měkkému masu přidáme scezené okapané červené fazole i kukuřici, rozmrazené fazolky a vše už jen prohřejeme
4. Guláš dochutíme solí, mletým pepřem, oloupanými utřenými stroužky česneku, chilli kořením a nakonec přidáme očištěné na drobno nasekané jarní cibulky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy