REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Opečená treska s citrónem a brambory

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Filety tresky obalené v mouce smíchané s červenou paprikou, opečené na oleji, servírované s vařenými brambory hustě posypanými medvědím česnekem.


Ingredience:
Rozpis na 4 poce:
500-600 gfilet z tresky
120 ghladké mouky
1 lžícečervené mleté papriky
1 kscitrónu
pepř
olej
sůl
Na přílohu:
400-500 gčerstvě uvařených brambor
1 ksmedvědího česneku
1 lžičkačervené papriky

Postup:

1. Filety z tresky osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce smíchané s červenou paprikou
2. Rybí maso opečeme na oleji
3. Hotové filety z tresky na talíři pokryjeme kolečky citrónu, podáváme s brambory omaštěnými máslem a ochucenými červenou paprikou, hustě posypeme sekaným medvědím česnekem.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy