REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Omeleta se slaninou a houbami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vaječné omelety plněné podušenou houbovou směsí.


Ingredience:
8 ksvajec
1 ksmenší cibule
400 gčerstvých hub nebo žampiónů
80 gslaniny
4 lžícemléka
mletý černý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Slaninu nakrájíme na kostičky, necháme ji zesklovatět
2. Přidáme oloupanou, na drobno pokrájenou cibuli, necháme ji zpěnit
3. Vmícháme plátky očištěných, opraných a důkladně okapaných hub, osmažíme je
4. Směs osolíme a dochutíme pepřem
5. Vejce rozšleháme se solí a mlékem a na oleji je osmažíme z obou stran
6. Omelety naplníme podušenou houbovou směsí, zamotáme a ihned servírujeme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy