REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Omeleta s jablky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jablka podušená na másle smíchaná s vejci rozmíchanými s mlékem a moukou. Tyto omelety servírujeme pocukrované.


Ingredience:
4 ksvajec
2 ksjablek
20 gmásla
20 gcukru
4 lžícemléka
2 lžícepolohrubé mouky

Postup:

1. Oloupaná jablka zbavená jadřinců nakrájíme na tenké plátky, pak je podusíme na másle
2. Na jablka vlijeme vejce rozšlehaná s mlékem a moukou a vše necháme ztuhnout
3. Hotové omelety na talíři přehneme na půlky a pocukrujeme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy