REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Octový křen

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ochucený křen smíchaný z vinného octa, vývaru, oleje, cukru a mletého pepře.


Ingredience:
4 lžícejemně nastrouhaného křenu
4 lžíceoleje
1 lžícevinného octa
1,5 dlvývaru z masa
cukr
mletý peř
sůl

Postup:

1. Čerstvě nastrouhaný křen přelijeme vařícím vývarem
2. Přidáme olej, vinný ocet, cukr, mletý pepř, sůl, dobře promícháme 3. Vychladíme, uchováme v chladu a temnu nejlépe ve skleničce od dětské výživy.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy