REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Nudličky z pravé svíčkové

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nudličky z hovězího masa, orestované a podušené spolu s pórkem a česnekem.


Ingredience:
600 ghovězí svíčkové
1 kspórku
1 ksstroužek česneku
1 ksbílku
5 dlbílého víma
1 lžícesójové omáčky
1 lžičkasolamylu
špetka mletého zázvoru
worcesterská omáčka
citrónová šťáva
špetka cukru
olej
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na nudličky (hranolky), zasypeme solamylem, promícháme s bílkem a zprudka opečeme na rozehřátém oleji
2. Přidáme pokrájený pórek, česnek, zázvor, osolíme, zalijeme vínem a sójovou omáčkou a podusíme
3. Hotový pokrm dochutíme špetkou cukru, citrónovou šťávou a worcesterskou omáčkou.

Doporučení:

Podáváme s klasickou dušenou rýží nebo kari rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy