REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Nepečené pudinkové řezy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý recept na nepečené řezy z jahod, vanilkového pudinku a dalších ingrediencí.


Ingredience:
250 gjahod
200 gpiškotů
50 gcukru
250 mlvody
50 mljahodové šťávy
vanilkový pudink
smetana na šlehání
rum

Postup:

1. Do obdélníkové mísy naskládáme piškoty navlhčené rumem a poklademe je očištěnými, rozpůlenými jahodami
2. Vodu smícháme s ovocnou šťávou, přidáme cukr, pudinkový prášek a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí
3. Ještě horký pudink nalijeme na jahody a necháme vše do druhého dne ztuhnout
4. Při podávání jednotlivé řezy ozdobíme šlehačkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy