REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Nebezpečná roláda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nebezpečně dobrá klasická roláda pečená spolu s jablky.


Ingredience:
250 gnastrouhaných jablek
150 gpolohrubé mouky
150 gcukru krupice
4 ksvajec
vanilkový cukr
skořice

Postup:

1. Vejce s cukrem šleháme do hustší hladké hmoty
2. Jemně vmícháme mouku
3. Plech si vyložíme pečicím papírem, poklademe nastrouhanými jablky, která posypeme cukrem a skořicí a zalijeme těstem
4. Pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova
5. Po upečení papír opatrně stáhneme a ještě teplou roládu stočíme
6. Můžeme roládu po upečení před svinutím potřít troškou marmelády nebo nutely
7. Po vychlazení nakrájíme a už stačí jen pocukrovat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy