Ostrý až pálivý salát je spojen rajčatovou spojkou.
Ingredience:
Rozpis na 1 kg: | |
450 g | měkkého salámu |
170 g | cibule |
100 g | feferonek sterilovaných bez nálevu |
100 g | okurek sterilovaných bez nálevu |
80 g | paprik sterilovaných bez nálevu |
80 g | rajčatového protlaku |
60 g | oleje |
20 g | hořčice |
15 g | cukru |
10 g | soli |
8 g | worcesterské omáčky |
5 g | česneku |
2 g | mletého černého pepře |
Postup:
1. Oloupaný salám nakrájíme na nudličky, přidáme na kostičky nakrájené okurky, na nudličky nakrájené papriky, rozsekané feferonky, na kolečka nakrájenou cibuli a utřený česnek
2. Vše promícháme s nálevem připraveným rozšleháním hořčice, rajčatového protlaku, worcesterské omáčky, oleje, mletého pepře, cukru a soli.