REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Neapolské nudle

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vařené nudle proložené masovou směsí, zapečené se sýrem.


Ingredience:
200 glibového vepřového masa
150 guzeného masa
100 gkečupu
75 gnastrouhaného tvrdého sýra
50 gcibule
50 gmásla
50 gceleru
50 goleje
20 gčesneku
nové koření
bobkový list
strouhanka
sůl
500 gvařených nudlí

Postup:

1. Ve větší pánvi na rozpáleném oleji orestujeme na jemno nakrájenou cibuli spolu s nudličkami nakrájeného vepřového masa
2. K opečenému masu přidáme nakrájený celer, uzené maso, česnek utřený se solí, kečup a koření, vše společně krátce osmahneme
3. Zapékací misku vytřeme máslem a vysypeme strouhankou, vložíme půl dávky vařených nudlí, masovou směs a nakonec zbytek nudlí
4. Pokrm posypaný nastrouhaným sýrem dáme zapéci do trouby vyhřáté na 200 °C, na 15-20 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy