REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Neapolitánky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Slepované vánoční cukroví máčené v čokoládové polevě.


Ingredience:
250 gpolohrubé mouky
250 gmásla
200 gpráškového cukru
40 gkakaa
3 ksvajec
máslový krém nebo zavařenina
čokoládová poleva
tuk na vymazání plechu
hladká mouka na vysypání plechu

Postup:

1. Povolené máslo utřeme do pěny, přidáme cukr a vejce
2. Mouku smícháme s kakaem, přidáme k utřenému máslu a vypracujeme těsto
3. Pomocí zdobícího cukrářského sáčku s hvězdičkovou trubičkou vystříkáme na mastný a moukou vysypaný plech hvězdičky, které v mírně vyhřáté troubě upečeme 4. Vychladlé cukroví slepujeme máslovým krémem nebo zavařeninou, zdobíme čokoládovou polevou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy