REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mlíčí z kapra po mlynářsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Oblíbená vánoční pochoutka servírovaná na plátcích bílé veky potřené máslem.


Ingredience:
100 g a vícemlíčí z kapra
1 lžičkahladké mouky
1 lžícemásla
sůl
citronová šťáva
máslo na potření veky
opečené plátky bílé vaky jako příloha

Postup:

1. Mlíčí osolíme, pomoučíme a na pánvi s rozpuštěným máslem opečeme na mírném zdroji tepla
2. Pokapeme citronovou šťávou
3. Takto připravené mlíčí servírujeme nejlépe teplé, natřené na plátky bílé veky potřené máslem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy